luni, 2 august 2010

AN

Hello again! Multumesc pentru urari! Ce va fi in fic vom vedea...ideile curg si curg si curg...la momentul oportun voi decide asupra careia voi ramane. Din pacate trebuie sa cantaresc foarte bine de acum incolo deciziile fiecarui personaj inainte de a scrie pentru ca fiecare dintre acestea vor influenta desfasurarea actiunii si sper sa nu dezamagesc. Deja stiu cum vor evolua unele dintre personaje, mai trebuie doar sa le aduc acolo unde trebuie.
Este primul meu fic desi peste 50% din timpul meu liber il petrec pe fanfiction.net (dar sa nu mai spuneti la nimeni ca nu da bine la CV :p) , nu am mai compus ceva din liceu si a trecut ceva vreme de atunci, trebuie sa ma pregatesc de o noua proba de admitere la master si sa mai si lucrez :(( asa ca voi posta probabil o data pe saptamana, nu promit mai des din lipsa de timp, plus ca vreau ca viitoarele capitole sa fie mai lungi ( Bucura-te Madam Duicu ).
Daca sunt intrebari, nelamuriri sau vreti pur si simplu sa ma injurati (si promit ca nu ma supar) id-ul meu de mess este babyangelary ( yahoo).
Poopici :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu